Bestil tid online - klik her

Bestil gavekort

 

 

kunde, navn

Adrien Arpel

BAGGRUND OM ADRIEN ARPEL

Adrien Arpel blev grundlagt i 1962 og blev originalt solgt gennem Europas bedste spa-centre. I 1968 startede salg af Arpel gennem butikscentre og skønheds-saloner i USA. Adrien Arpel Inc. var den første til at tilbyde skønhedspleje til rimelige priser i prestige-fyldte skønheds-saloner over hele landet. Disse behandlingstilbud etablerede brandet Adrien Arpel, som ledende i sit felt af høj kvalitets hudpleje.
I midten af 1970’erne blev Adrien Arpels produkter lanceret i Bloomingdales kosmetikafdeling i New York City. Arpel’s produkter spredte sig herfra til salgspunkter over hele landet. Adrien Arpel blev den eneste hudpleje serie med egne skønheds-saloner, det bragte en helt ny type hudplejesalon ind i kosmetikbranchen. I dag bliver Adrien Arpel fortrinvis solgt gennem Color Me Beautiful’s konsulenter eller shop-i-shop koncepter.
Fordelene ved Adrien Arpel produkterne ligger i den geniale blandinge af konsistens, duft og effektive ingredienser, som plejer sanserne samtidig med at de forskøner krop og ansigt. Adrien Arpel anerkendes idag som ledende på verdensplan indenfor hudpleje teknologi og specielt indenfor anti-age produkter. Adrien Arpel har fortsat success og en loyal kunde-skare som nyder godt af en af vedens bedste hudpleje serier, som konstant lancrere ny, banebrydende hudplejeprodukter.

 

Alphaceuticals
 

AlphaCeuticals®Wash Kr. 398,00
100% sæbefri vaskegel, med indhold af mild frugtsyre som renser og klarer huden. Indeholder ekstrater af kiwi, lime og citrongræs. Et unikt renseprodukt, der er skånsom nok til tør og følsom hud, men alligevel effektiv nok til at rense og afgifte fedtet hud. Indeholder også Aloe Vera Gel, som yder naturlig beskyttelse og fugt.
Til alle hudtyper.
   
   
   
AlphaCeuticals ® Serum    Kr. 548,00
Indeholder glykolsyre som sænker hudens pH-værdi.
Denne Serum kommer i fire forskellige styrker, som bruges gradvis til at trappe hudens tolerance op, startende med Serum 5, som skal bruges de første to måneder. Huden vil begynde at føles blødere, fine linier og misfarvninger minimeres. Huden vil synes at være yngre og sundere.
   
.  

 

Ansigtsmasker

Enzymatisk Resurfacing Masque Kr. 388,00

Indeholder specielle enzymer til intensiv peeling og rensning. 100% papaya og græskar puré opløser døde hudceller uden at irriterer. Indeholder anti-inflammatoriske plante ekstrater, bl.a. agurk, kamille og morgenfrue som blødgør og beroliger. uden fremstår friskere, finere og revitaliseret. Alle hudtyper.

 
   

 

 
   

Marine Mint Masque Kr. 388.00

Havsalt og ler kombineres i denne effektive, dybderensende maske, som absorberer overflødigt sebum og eliminerer urenheder i dybden. Salicylsyre arbejder i synergi med svovl og pebermynteolie for en opstrammende og forfriskende effekt. Til fedtet og urenhud.

 
   

 

 
   

Papaya Scrub Kr. 388.00

Dette dobbeltvirkende eksfolierende proukt, har en aromatisk afslappende duft, samtidig med at den sofistikerede enzymformel kombinerer effekten af mikro-perler og kraften fra papain enzymer til at frembringe en mere ungdommelig hud. Hudens struktur forbedres, teinten bliver finere og blødere.
Alle hudtyper.

 
   

 

 
   

Hudpleje

 

RENSEPRODUKTER

Coconut Cleansing Crème kr. 369,00

Luksuriøs duftende rensecreme, som hurtigt og nemt fjerner make-up og snavs samtidig med at den plejer og beskytter huden. kan vaskes af med vand eller tørres af med en kleenex. Uden Parabener.  Tør, moden hud.

 

 

 

 
   

TONERE

Oxygenating Toner kr. 298,00

Fofriskende toner som fjerner de sidste spor af renseprodukt, stimulerer cellefornyelsen og miro eksfolierer. Alkohol-fri formel, beriget med friske aromatiske ekstrakter og fugtgivere, giver nyt liv til kedelig, livløs hud. Uden parabener.

Kombineret (normal/tør), tør, trist eller kedelig hud.

 
   

 

 

 

Pleje

 

 

 

Daily Defense Light SPF15

kr. 398,00

Let, men effektiv fugtigheds lotion med SPF 15, øger hudens elasticitet og modstandskraftog efterlader huden blød og smidig. Dermatologisk testet. Parfumefri.  Kan bruges alene eller over serum.

Normal eller kombineret hudtype.

 

Daily Defense Rich - SPF15      kr. 398,00

Ultra-rig dagcreme, beriget med A & E vitamin. Beskytter mod ældningstegn forårsaget af frie radikaler, med "time-release" antioxidanter, samtidig med at den beskytter mod solskader med SPF 15. Kan bruges over en serum, alene eller under make-up.

Tør, dehydreret eller moden hud.

 

Daily Defense Oil Free - SPF15   kr. 398,00

Ultralet, oliefri fugtlotion med naturlig sebum-absorberende stivelse, urte ekstrakter og SPF15, modvirker skinnende hud, toner og giver komfort. Styrker, beskytter, forebygger fremtidige skader og ujævn teint.

Fedtet hud.

 

C-Source - Facial Treatment Capsules kr. 485,00

Denne silkebløde C-vitamin formel er indkapslet for at sikre maksimal stabilitet og effekt. Hver kapsel indeholder også e-vitamin - boostetet kollagen. Denne kraftfulde antioxidant duo bekæmper aktivt nedbrydning at hudens eget kollagen og øger produktionen, det forsinker dannelsen af linier og rynker, mens c-vitamin blødgør allerede eksisterende linier og rynker. Mens mange anti-ageing produkter faktisk gør huden tyndere for at få en mere ungdommelig effekt, styrker C Source huden, reducerer irritation, rødme og sensitivetet. Huden fremstår blødere, yngre og mere ensartet. C Source kan også anvendes til at give huden et ekstra anti-oxidant tilskud, ved at tilsætte indholdet til fugtighedscremen eller et specialprodukt.

Alle hudtyper.

 

Anti-ageing

Skin Correction Complex          kr. 498,00

Fire mirakler i en creme! Denne yderst effektive formel er en dag-, nat-, anti-rynke- og halscreme. Med en blanding af AHA (Alpha Hydroxy Acids) og blødgørende ingredienser, virker Skin Correction Face Complex både foryngende, eksfolierende og fugtende. Uden parabener.

Alle hudtyper.

Cellular PPRx – Protect, Prevent, Regenerate kr. 595,00

Cellular PPRx indeholder en helt ny kæde af vegetabilsk udtrukket ceramider; Skinmimmics®, som beskytter og regenererer den modne hud.Huden bliver mere smidig, gennemfugtet og får et yngre udseende med daglig brug. Uden parabener og parfume. Cellular PPRx kan med fordel bruges oven på en serum.

Tør, moden, tynd og slap hud.

 

Daytime Wrinkle Minimizer       kr. 595,00 

Et sikkert, effektivt og ugiftigt alternaiv til dyre injektioner. Daytime Wrinkle Minimizer indeholder 10% Acetyl Hexapeptide-3, et aktivt ingrediense, der er klinisk bevist at kunne reducrere dybden af rynker med op til 30% på 30 dage. Daytime Wrinkle Minimizer indeholder også Retinylpalmitate(A-vitamin), som fremmer hudcellernes regenereringt og Tocopherol Acetate(E-vitamin), som er en kraftfuld antioxidant. En blanding af panteekstrakter toner, blødgør, forfrisker, genopliver og beroliger, mens aloe bardadenis ekstrakt fugter. Uparfumeret.

Alle hudtyper

 

Swiss Collagen Day Crème       kr. 595,00

En ikke-fedtende, let fugtgivende anti-age creme. Swiss Collagen Day Crème er formuleret med en kombination af de nyeste teknologier og naturlige ekstrakter, som er kendt for at reducere forekomsten af linier såvel som at stramme op og fugte. Denne formel er designet til at forbedre elasticiteten og hudens struktur ved at inkorporere ingredienser som vides at støtte genopbygningen af naturligt kollagen og hjælpe huden med at bevare og opretholde fugtniveauet. Uden parabener.

Normal, tør og ældet hud

 

Nat

Moroccan Miracle – Argan Night Cream kr. 698,00

En meget blødgørende natcreme med arganolie, en kostbar ingrediens som udvindes af nødder fra argan træet som udelukkende vokser i Marokko. Dette "flydende guld" er i kombination med Acetyl Hexapeptide-8, klinisk bevist at reducerer rynkedybden med op til 30% på 30 dage. Huden bliver fastere, blødere, glattere og ser yngre ud ved fortsat brug. Uden parabener og parfume.

Tør og ældet hud.

 
   

Øjne

Eye Perfection Crème kr. 398,00

Eye Perfection crème er et all-round produkt, som kan imødegå og behandle alle problemer i øjenområdet; hævelser, mørke rande, linier og rynker. Let kølende og ikke fedtet. Eye Perfection cream absorbers let af den sarte hud omkring øjnene.Fugter, revitaliserer, lindrer og reducerer forekomsten af fine linier og rynker. Uden parfume og parabener.

 

 
   

Serum

 

High Definition Perfecting Complex kr. 675,00

Vis din hud i HD. Denne høj-effektive tri-peptide serum leverer en intens anti-rynke behandling, udjævner hud-tonen og beskytter huden mod yderligere skader. Uden parabener og parfume.

Alle hudtyper

 

Swiss Collagen Serum - Hydrating Complex kr. 595,00

Denne unikke anti-age behandling er sammensat af højkoncentreret, nærende schweizisk kollagen og botaniske ekstrakter, rige på aminosyrer og spormineraler. Den letoptagelige kollagen medvirker til at opretholde hudens elasticitet og mindsker fine linier, mens planteekstrakter fugter og blødgør. Huden føles næret og forynget. Uden parabener og parfume.

Tør, rynker, stresset, moden, ældningstegn, udpint hud.

 

 

Retin-All PM Serum kr. 595,00

Dette produkt indarbejder en ny måde at tilføre retinol til huden, som sikrer stabiliteten og absorberingen af A-vitamin i dybden. Retinol hjælper til at forhindre for tidlig ældning af huden. UV-stråler er en af de hyppigste årsager til tidlige ældningstegn. Retinol forbedrer hudens sundhed, elasticitet og udstråling.

Alle hudtyper, undtaget sensitive/reaktive.

 

Skin Illuminator – Brightening Serum kr. 595,00

Avanceret lysnende behandlings produkt. Indeholder unikke hudblegemidler af marin oprindelse, som er ugiftige og miljøvenlige. Lysner, frisker op og udjævner teinten uden brug af farlige kemikalier som Hydroquinon og Kojic syre. Friskere, lysende og mere energisk teint med wakamin, pepha®-ctive, matsuktake champignon ekstrakt. Uden parfume og parabener.

Alle hudtyper