Bestil tid online - klik her

Bestil gavekort

 

 

kunde, navn

Adrien Arpel

BAGGRUND OM ADRIEN ARPEL

Adrien Arpel blev grundlagt i 1962 og blev originalt solgt gennem Europas bedste spa-centre. I 1968 startede salg af Arpel gennem butikscentre og skønheds-saloner i USA. Adrien Arpel Inc. var den første til at tilbyde skønhedspleje til rimelige priser i prestige-fyldte skønheds-saloner over hele landet. Disse behandlingstilbud etablerede brandet Adrien Arpel, som ledende i sit felt af høj kvalitets hudpleje.
I midten af 1970’erne blev Adrien Arpels produkter lanceret i Bloomingdales kosmetikafdeling i New York City. Arpel’s produkter spredte sig herfra til salgspunkter over hele landet. Adrien Arpel blev den eneste hudpleje serie med egne skønheds-saloner, det bragte en helt ny type hudplejesalon ind i kosmetikbranchen. I dag bliver Adrien Arpel fortrinvis solgt gennem Color Me Beautiful’s konsulenter eller shop-i-shop koncepter.
Fordelene ved Adrien Arpel produkterne ligger i den geniale blandinge af konsistens, duft og effektive ingredienser, som plejer sanserne samtidig med at de forskøner krop og ansigt. Adrien Arpel anerkendes idag som ledende på verdensplan indenfor hudpleje teknologi og specielt indenfor anti-age produkter. Adrien Arpel har fortsat success og en loyal kunde-skare som nyder godt af en af vedens bedste hudpleje serier, som konstant lancrere ny, banebrydende hudplejeprodukter

Ansigtsmasker

Enzymatisk Resurfacing Masque Kr. 388,00

Indeholder specielle enzymer til intensiv peeling og rensning. 100% papaya og græskar puré opløser døde hudceller uden at irriterer. Indeholder anti-inflammatoriske plante ekstrater, bl.a. agurk, kamille og morgenfrue som blødgør og beroliger. uden fremstår friskere, finere og revitaliseret. Alle hudtyper.

 
   

 

 
   

Marine Mint Masque Kr. 388.00

Havsalt og ler kombineres i denne effektive, dybderensende maske, som absorberer overflødigt sebum og eliminerer urenheder i dybden. Salicylsyre arbejder i synergi med svovl og pebermynteolie for en opstrammende og forfriskende effekt. Til fedtet og urenhud.

 
   

 

 
   

Papaya Scrub Kr. 388.00

Dette dobbeltvirkende eksfolierende proukt, har en aromatisk afslappende duft, samtidig med at den sofistikerede enzymformel kombinerer effekten af mikro-perler og kraften fra papain enzymer til at frembringe en mere ungdommelig hud. Hudens struktur forbedres, teinten bliver finere og blødere.
Alle hudtyper.

 
   

 

 
   

 

 

 

 

 

 
   

 

 
   

 

 

Pleje

 

 

 

 

 

 

 

 

C-Source - Facial Treatment Capsules kr. 485,00

Denne silkebløde C-vitamin formel er indkapslet for at sikre maksimal stabilitet og effekt. Hver kapsel indeholder også e-vitamin - boostetet kollagen. Denne kraftfulde antioxidant duo bekæmper aktivt nedbrydning at hudens eget kollagen og øger produktionen, det forsinker dannelsen af linier og rynker, mens c-vitamin blødgør allerede eksisterende linier og rynker. Mens mange anti-ageing produkter faktisk gør huden tyndere for at få en mere ungdommelig effekt, styrker C Source huden, reducerer irritation, rødme og sensitivetet. Huden fremstår blødere, yngre og mere ensartet. C Source kan også anvendes til at give huden et ekstra anti-oxidant tilskud, ved at tilsætte indholdet til fugtighedscremen eller et specialprodukt.

Alle hudtyper.

 

Anti-ageing

Skin Correction Complex          kr. 498,00

Fire mirakler i en creme! Denne yderst effektive formel er en dag-, nat-, anti-rynke- og halscreme. Med en blanding af AHA (Alpha Hydroxy Acids) og blødgørende ingredienser, virker Skin Correction Face Complex både foryngende, eksfolierende og fugtende. Uden parabener.

Alle hudtyper.

Cellular PPRx – Protect, Prevent, Regenerate kr. 595,00

Cellular PPRx indeholder en helt ny kæde af vegetabilsk udtrukket ceramider; Skinmimmics®, som beskytter og regenererer den modne hud.Huden bliver mere smidig, gennemfugtet og får et yngre udseende med daglig brug. Uden parabener og parfume. Cellular PPRx kan med fordel bruges oven på en serum.

 

Nat

Moroccan Miracle – Argan Night Cream kr. 698,00

En meget blødgørende natcreme med arganolie, en kostbar ingrediens som udvindes af nødder fra argan træet som udelukkende vokser i Marokko. Dette "flydende guld" er i kombination med Acetyl Hexapeptide-8, klinisk bevist at reducerer rynkedybden med op til 30% på 30 dage. Huden bliver fastere, blødere, glattere og ser yngre ud ved fortsat brug. Uden parabener og parfume.

Tør og ældet hud.

 
   

Øjne

Eye Perfection Crème kr. 398,00

Eye Perfection crème er et all-round produkt, som kan imødegå og behandle alle problemer i øjenområdet; hævelser, mørke rande, linier og rynker. Let kølende og ikke fedtet. Eye Perfection cream absorbers let af den sarte hud omkring øjnene.Fugter, revitaliserer, lindrer og reducerer forekomsten af fine linier og rynker. Uden parfume og parabener.