Bestil tid online - klik her

Bestil gavekort

 

 

kunde, navn

Presse

Hudplejeprodukter i verdensklasse! 

Conni Karlsson, som er indehaver af en skønhedsklinik i Ahlgade, har udviklet sin egen plejeproduktserie. Conni K-serien er helt fri for parabener og mineralske olier og er rent kvalitetsmæssigt fuldt på højde med de bedste i verden – den er bare langt billigere…

Conni K er en helt ny serie allergivenlige skønheds- og hudplejeprodukter.
Som navnet mere end antyder, er det Conni Karlsson, indehaver af ”Beauty For All Seasons”-klinikken i Ahlgade i Holbæk, der står bag den lækre, nye produktserie. Det er hende, der i samarbejde med nogle af verdens dygtigste biokemikere har sammensat ingredienserne i de enkelte skønheds- og plejeprodukter, der fremstilles på en af de største fabrikker i USA.
Der er rigtig gode grunde til at Conni Karlsson har så fin kontakt med de fremmeste inden for kosmetikbranchen. Hun har nemlig i mange år været den førende konsulent for Beauty For All Seasons-produkterne herhjemme og ikke nok med det. 14 gange er hun blevet kåret som verdensmester i stylemaking i en benhård konkurrence, hvor op mod fyrre lande deltager hvert år.
Som multiallergiker har Conni Karlsson endnu en god grund til at kende ”sit kram”.

”Jeg er altid forsøgskanin nummer et, når nye produkter skal allergiprøves,” siger hun og forklarer, at hun altid blev brugt til at tjekke om Beauty For All Seasons produkter var i orden. Intet kom i handelen, før hun som det sidste led havde godkendt det!
Da skaberen og grundlæggeren af det store velrenommerede firma Beauty For All Seasons døde i september sidste år i en alder af 94 år, blev firmaet videresolgt, og Conni Karlsson har valgt at køre videre med de allerbedste af firmaets produkter i sin klinik. 
For eksempel har hun stadig en fremragende creme fra Beaty For All Seasons, der regenererer huden på basis af abrikoskerner fra Hunza.

Hunza, som gav inspiration til drømmelandet Shangri La i bogen Tabte Horisonter, er et lille, lykkeligt samfund af blide og venlige mennesker, som bor i en dal i Himalaya. Indbyggerne dér ældes langsomt, og det er dokumenteret, at usædvanligt mange bliver mere end 100 år.

Hemmeligheden findes blandt andet i kernerne fra abrikoser, der vokser langs Hunzafloden.

Conni Karlsson har i mange år haft et stort ønske om at fremstille sine egne produkter. Med sin kæmpe viden og den enorme erfaring, hun har på området, er det da også oplagt, at hun nu lancerer sin helt egen serie, som selvfølgelig kun kan hedde Conni K.
Ingen af hendes produkter indeholder parabener som konserveringsmiddel, selv om hun ved, at der skal rigtig meget til af de tilladte parabener (methyl- og ethylparaben) før det på nogen måde kan komme i nærheden af det skadeligt hormonforstyrrende.
”Smører man sig morgen og aften hver enste dag i 10 år med en creme, der indeholder den tilladelige koncentration af de tilladte parabener, svarer det til, at huden har optaget hormoner svarende til bare en enkelt P-pille,” siger Conni Karlsson.
Men alligevel har hun taget den beslutning, at hendes produkter udelukkende konserveres ved hjælp af æteriske olier. Det er ren natur og tilfører desuden dejlige dufte til produkterne, som heller ikke indeholder nogen former for parfume. Conni Karlsson undlader ikke kun parabener i sine produkter, hun benytter heller ikke mineralske olier, som ellers af mange i kosmetikindustrien bruges til at blødgøre cremer og give dem fyldigere konsistens.


”Mineralske olier er ganske enkelt rester fra benzinindustrien og derfor billigt at benytte,” siger Conni Karlsson. Men ikke hos hende!
I Conni K-serien vil man aldrig kunne finde ingredienser som for eksempel ”petrolatum”, der dækker over blødgjort paraffin (vaseline), som er udvundet af mineralsk olie.
Den først sending af egne Conni K-produkter, havde Conni Karlsson regnet med skulle række til receptionen, hun afholdt den 12. marts i anledning af sit 20-års jubilæum. Men produkterne blev revet væk og var udsolgt længe før, for hendes kunder var vilde med Conni Karlssons cremer.

Hun har i det hele taget fået utrolig mange positive tilbagemeldinger på sine produkter. ”Men de er virkelig også superlækre,” siger hun selv, for hun - om nogen - ved, hvad hun taler om.Men derudover er der også en anden åbenlys fordel ved Conni K-serien, og det er prisen. Det koster kun en femtedel af, hvad man ellers skal give for produkter, der rent kvalitetsmæssigt matcher!
Conni Karlsson har for nyligt indgået et samarbejde med det svenske hudplejefirma Cosmopharma. Udover sine egne plejeprodukter og de udvalgte produkter fra Beauty For All Seasons fører Conni Karlsson nu også Cosmopharmas fremragende hverdagsprodukter - ”naturens eget apotek” – som er fremstillet på basis af blandt andet aloe vera og havsalt fra Det Døde Hav.

Samarbejdet med speciallæge Steen Telmer, er et andet spændende initiativ, Conni Karlsson har taget i sin klinik.
Det drejer sig om brugen af dermaroller – en helt ny metode herhjemme, der kan reducere rynker, stækmærker, rosacea, pigmentpletter og karsprængninger. En dermaroller er en lille rulle behæftet med ultratynde nåle, som blidt føres hen over hudens overflade. Huden tilføjes derved et utal af mikroskopiske huller, der snyder kroppen til at tro, at huden er blevet skadet. Kroppens egen naturlige helingsproces sætter derfor ind og starter med at frigører væksthormoner, som igen booster kollagen-produktionen, der derved gradvist fornyer og fortykker huden og gør den mere ungdommeligt elastisk.

Denne kroppens egen helingsproces holdes i gang i op til 10 uger efter en blot 30 minutters behandling. 
Udover lidt rødlig, øm hud de allerførste dage, har man ingen synlige gener og mærker intet ubehag, men det gode resultatet vil gradvist både kunne ses og fornemmes. 


I april 2009 vandt Conni Karlsson for 13. gang verdensmesterskabet i New York, I maj 2008 vandt Conni Karlsson for 12. år i træk verdensmesterskabet.
Conni ses her med ejeren og stifteren af "Jeunique International" Mr. Nobbs (91 år!) ved prisuddelingen.

Her kan du læse lidt om Conni Karlsson og udpluk af det aviser og blade har skrevet i årenes løb:

"Mesterlig" stylemaker, skrevet af By og Land, 22. august 2006
Conni Karlsson er netop blevet verdensmester for 10. gang.

Verdensmesteren 2006

Verdens bedste Karlsson staves med to s`er i efternavnet, ganske som det er tilfældet med Conni Karlsson, indehaver af klinikken "Beauty For All Seasons" i Ahlgade 28 i Holbæk. Hun er også verdens bedste i stylemaking. Og er netop blevet det for 10. år i træk.

37 nationer deltog i VM-konkurrencen, der foregik i Barcelona. Deltagerne var delt i tre kategorier - med Conni Karlsson vanen tro med i den for de garvede veteraner, som hun selv udtrykker det.
 

- Der er mange unge og dygtige stylemakere, men de ville falde igennem, hvis de stillede op i den bedste kategori, konstaterer Conni Karlsson, som på klinikken nu kan supplere samlingen af VM-trofæer. Efter så mange års suverænitet i branchen, så har Conni Karlsson ikke problemer med at sætte sig op til VM-dysten.
 

- Æren består i, at du slår dig selv, forklarer Conni Karlsson, som heller ikke er i tvivl om, hvorfor det går hende så godt.

- Omhyggelighed, grundighed og nok så væsentligt, at man besidder sansen for de små detaljer, lyder forklaringen.

At hun idag beskæftiger sig med hudpleje, kropspleje, make-up samt farve- og stiltest, skyldtes et job hos Nordisk Film, hvor hun svingede gryder i kantinen. Men så snart tiden levnede mulighed for det, befandt hun sig hellere i sminkerummet.

- Her vaktes min interesse, fortæller Conni Karlsson som egentlig er læreruddannet fra Zahles seminarium. Men tiden på Nordisk Film lurede konstant i baghovedet på hende, så for snart en snes år siden tog hun springet og blev optaget på hudpleje- og make-upartistskole i amerikanske Idaho. Siden er det blevet til 16 år med egen klinik, først på forskellige adresser i Labæk og siden januar i fjor med base på førstesalen over Danske Bank, hvor hun har lejet sig ind på 150 m2, hvor hun og hendes fire ansatte har masser at se til.
 

Venstrebladet 22. december 2004

Venstrebladets journalist, Bodil Simonsen, kom forbi Conni Karlsson`s skønhedssalon på Labæk i Holbæk, i anledning af at Conni fylder 50 i morgen og benytter lejligheden til at holde reception. 
Det kom der en længere artikel ud af, som kunne læses i Venstrebladet den 22. december 2004.

Desværre tillader avisens copyright-politik ikke, at artiklen gengives, så her skal kort nævnes, hvad avisen skrev om:
For at få mere plads flytter salonen efter årsskiftet til Ahlgade 28 efter 15 år i Labæk, først i nr. 16 og senere i nr. 15.
Conni fortalte til journalisten, at hun både driver salonen, som bl.a. udfører hud- og hårpleje, samt rådgivning i stil og make-up og at hun for Beauty For All Seasons rejser som international instruktør og eksaminator. 
Og det blev da også lige slået fast, at Conni igen i år blev verdensmester i USA for firmaet.
Familien blev også nævnt, sønnen Lasse, de to plejebørn Maria og Henrik og ægtefællen Kim, som for tiden er udstationeret for Nato i London. 
Oprindelig var Conni, som stammer fra Fredericia, lærer på Vipperød og Søndre skoler, men hun er godt tilfreds med sit nuværende virke med verdens sødeste kunder, mange er kommet hos Conni og hendes personale gemmen alle årene. 


 

Verdens bedste Karlsson

Verdensmester i omsorg og forkælelse
 

Conni Karlsson fra Vipperød har nu for 6. gang i træk vundet VM i skønhedspleje og stil. Klinikken "Beauty For All Seasons" i Labæk prydes af Conni`s flotte præmier og udmærkelser, man er ikke et øjeblik i tvivl om omsorgen, forkælelsen og kvaliteten heraf. 
Af Stine Rix Hansen

Der hersker en dejlig opløftet stemning, da jeg regnvåd træder ind ad døren til klinik Beauty For All Seasons i Labæk. Jeg bliver mødt af en smuk og yderst afslappet kvinde, som smilende rejser sig fra stolen foran spejlet. Hendes mand står bag hende og ser hende længselsfuldt i øjnene og udbryder et "Wauw". Skulle der være nogen tvivl, har denne kvinde netop fået behandling med efterfølgende make-up hos Conni Karlsson. 10 cm højere spankulerer kvinden ud af døren med sin mand logrende efter sig. Mon ikke hun snart kommer igen?

Conni Karlsson er vokset op i en familie langt fra skønhedspleje, glimmer og glamour. Begge forældre var selvstændige, moderen som restauratør og faderen som maler. 
Conni blev uddannet lærer i kreative fag såsom formning og maling og underviste i en lang årrække psykotiske børn.

I forbindelse med sin mands seksårige udstationering i Søværnet på Grønland i 1980’erne opstod interessen for skønhedspleje. Under opholdet hjalp hun søofficerernes hustruer med deres indkøb af kosmetik og tøj, og dette blev startskuddet til karrieren. Efter hjemkomsten til Danmark tog Conni imod tilbuddet om uddannelse i USA og åbnede herefter egen klinik i Vipperød. Der gik ikke længe, før skønhedsplejen blev til en lidenskab og fast levevej. Conni fik status som international instruktør inden for det verdenskendte koncept Beauty For All Seasons og er i dag instruktør og censor i hele Europa ved konsulenternes uddannelser. Indtil videre har Conni haft ca. 100 danske konsulenter til eksamen, og der arbejdes på flere.
 

Et VM i skønhedspleje og stil forløber over et helt år. Ved afslutningen af konkurrencen vurderer en udvalgt komité inden for Beauty For All Seasons hvilke konsulenter, der har solgt flest produkter, udført flest stiltests, flest behandlinger og så fremdeles. Vinderne heraf bliver indstillet til den endelige finale, som er baseret på en total makeover af en person, lige fra tøj-, hår- og brillevalg til makeuppen. Førstepladsen udløser en meget flot og stilfuld guldmedalje og en eftertragtet titel som verdensmester i skønhedspleje og stil. Vinderen af trofæet kan med rette føle sig exceptionel og overlegen, men dette ligger ikke til Conni Karlsson; "Det var først, da en kunde nysgerrigt spurgte til trofæerne og medaljerne, som diskret stod gemt bag et gardin, at jeg forsigtigt begyndte at sætte dem frem."

 

Venstrebladet 3. juli 2003

Da Conni Karlsson for 10. år i træk fik to førstepladser på sit firmas verdenskongres i New York, kikkede Venstrebladet forbi, og det kom der en artikel ud af, som kunne læses i avisen den 3. juli 2003, en artikel som handler om tidens trend og om Connis meget aktive virke, både i egen salon og på landsplan som uddannelsesleder for Beauty For All Seasons.

Conni Karlsson sammen med ejeren og stifteren af Jeunique International Mr. Nobbs ved prisuddelingen

 

Læs her hvad BY & LAND skrev 2. juli 2002:

Conni sidder solidt på tronen

Holbækkeren Conni Karlsson, indehaver af salonen "Beauty for All Seasons" i Labæk i Holbæk, har været god ved sig selv i anledning af, at hun netop har forsvaret sit verdensmesterskab i hudpleje. 
Det skete på hotel Atlantis på Bahamas, hvor Holbæk-skønhedseksperten demonstrerede suverænitet i VM-kappestriden. Det var fjerde år i træk, hun snuppede titlen.

Bagefter underviste hun 800 konsulenter fra hele verden i hudpleje, hvorefter hun tog hjem til lille Holbæk og begavede sig selv - og salonen - med en ny maskine, der kan opstramme muskelstrukturen. 
- Drømmer folk om en smuk, sund og fast krop inden ferien, så er elektroterapi sagen. Den er velegnet til behandling af cellulite, væske- og blodcirkulation, slaphed, muskelsmerter, genoptræning efter fødsel og muskelopbygning, forklarer den regerende hudplejemester, som hele førstkommende torsdag er klar med en demonstration af terapividunderet i Labæk. Den dag kommer en kropsplejeekspert fra firmaet Sorisa og demonstrere maskinen.

- Den dag kører vi prøvebehandlinger til halv pris, men ellers vil en times forkælelse af kroppen normalt ligge omkring 300 kr., siger Conni Karlsson og glæder sig til at gøre holbækkerne ferieklare.

 

Læs her hvad Eva Andersson, Holbæk Vælgerforening Konservative skrev november 2001:

Interview med Conni Karlsson, Beauty for All Seasons

Idet man træder ind af døren til den smagfulde indrettede klinik, er man straks klar over, at her er intet overladt til tilfældigheder. Hver ting har sin plads, og varerne er dekorativt placeret i det smukke nyindrettede lokale. Udstillingsvinduet er et sandt mesterværk, hvor farverne nøje er afstemt med hinanden.

Lige så perfekt er klinikkens indehaver Conni Karlsson, som modtager mig denne kolde novemberaften, hvor dette interview finder sted. Jeg ankommer på cykel direkte fra arbejde og ser ud derefter, Conni Karlsson har undervist hele dagen og er også lige ankommet, men modsat mig står hun dugfrisk i en smuk violblå kjole, som passer til den perfekte makeup og den klædelige velsiddende frisure.

Da Conni et øjeblik forlader lokalet for at give en besked, kaster jeg i smug et blik i mit medbragte gamle lommespejl, som heldigvis ikke er stort og jeg giver spejlets kvalitet skylden for mit udseende.

Jeg spørger Conni om hendes mange stillingsbetegnelser, som er anført på hendes visitkort. Den første er Style Makers Consultant, som betyder at man er uddannet til at se på mennesket som en helhed. International Instruktor betyder, at Conni er censor for alle konsulenter, som bliver eksamineret i Europa og desuden instruktør i farve, stil, make-up og hudpleje. Executive Sales Director indebærer, at Conni er salgstræner for en stor gruppe konsulenter, og at hun er placeret som en af de 10 bedste i verden, hvad salg angår.

Så det er ikke uden grund, at hun har modtaget 8 guldmedaljer gennem hendes 10-årige virke for firmaet Beauty for All Seasons - 3 af dem er verdensmesterskaber, og 5 af dem europamesterskaber.

 

Men hvordan begyndte alt dette? Conni fortæller, at hendes mand, Kim, i 80'erne blev udstationeret af Søværnet på Grønland, som bestyrer af områdets eneste forretning, og da Connis oprindelige uddannelse er folkeskolelærer med speciale i undervisning af psykotiske børn, fungerede hun som lærer under opholdet. Samtidig får hun interesse for at hjælpe sin mand med indkøb af tøj, kosmetik og hudplejemidler til søofficerernes koner, som er udstationeret på Grønland sammen med deres mænd.

Da hun vender hjem til Danmark i 1991, åbner hun en lille salon i privatboligen i Vipperød. Oplæringen finder sted i Norge af 4 gange med afpudsning af uddannelsen i USA, hvor også eksamen finder sted. Firmaet vokser, og hun åbner en klinik i Labæk nr. 16, og i år er hun netop flyttet ind i de nye lokaler i Labæk nr. 15. I klinikken er der 2 medarbejdere, en nyuddannet kosmetiker samt en elev. Kosmetiker-uddannelsen er en toårig uddannelse, som veksler mellem mesterlære og skoleophold.

Jeg spørger Conni om konceptet for Beauty For All Seasons, og hun fortæller, at det er repræsenteret i 87 lande med 35000 konsulenter, som alle er selvstændige og uafhængige. Produkterne, der anvendes, er ikke testet på dyr og er baseret på naturlige planteolier uden konserverende midler og kunstige farvestoffer.

Hvem kommer i klinikken? Stort set alle - mænd, kvinder, unge som gamle, svarer Conni og supplerende fortæller hun, at grundig vejledning kommer forud for salg. Er man fast kunde, kan man få udfyldt et kundekort med ens personlige farver og stilvalg.

Den store dag, fortæller Conni, bliver planlagt måneder i forvejen, hvor bruden møder op i klinikken og under kyndig vejledning af Conni sammensætter farver og makeup i nøje overensstemmelse med brudekjolen og ikke mindst brudebuketten, som selvfølgelig er en hemmelighed, men Conni får som regel listet ud af brudgommen, hvilke blomster han har valgt, og hvis ikke fremsendes en farvepalet til blomsterforretningen. Dagen før får bruden foretaget manicure, og på selve dagen møder bruden op og får lagt sit livs makeup, som passer til kjole, hår, brudebuket - som sagt et helt kunstværk.

Conni ser lyst på fremtiden inden for faget, da flere og flere mennesker ønsker at få vejledning i personlig stil, og billederne i hendes brochure "Før og efter" taler sit eget sprog. Indledningsvis i samme brochure står der: "Hver gang du møder et menneske, danner du inden for de første 5 sekunder et førstehåndsindtryk. En undersøgelse har vist, at 55% af førstehåndsindtrykket er baseret på udseendet - andre 38% af hvordan du taler - og kun 7% af hvad du siger. Din Stylemakers konsulent ved alt om stil og har desuden både hudpleje- og makeup produkter, som afstemmes efter dine behov. Vi hjælper dig med at få mest ud af dine muligheder".

Jeg takker Conni for interviewet og ønsker hende held og lykke med den nye klinik. Derpå begiver jeg mig ud til min cykel, og mens jeg i strid modvind kæmper mig hjemad til Stenhus Kostskole, tænker jeg, at inden jeg udskifter mit gamle spejl, ville det nok være klogt af mig at tilbringe nogle timer i Connis eksklusive klinik.


Læs her hvad Holbæk Amts Venstreblad skrev 27. december 1999:

Verdensmester i stil fra Labæk

Stylemaker Conni Karlsson med skønhedsklinik i Labæk i Holbæk er igen i år blevet verdensmester. 
Modtager guldmedaljen i San Diego lige efter nytår 
På billedet ses Conni Karlsson sammen med vicepræsident John Galazin.
Af Marianne Povlsen

Hun har gjort det igen. Blevet verdensmester for anden gang og fået guldmedalje for syvende år i træk. Det er noget af en præstation for en stylemaker i Labæk i Holbæk, der dermed har slået 32.000 konkurrenter i 87 lande. 
Navnet er Conni Karlsson med skønhedssalonen >>Beauty For All Seasons<<. Verdensmesterskabet har hun fået for sin indsats som international instruktør inden for hudpleje, stilanalyse og undervisning samt for at have solgt bedst af firmaets produkter. 
Den 4. januar flyver Conni Karlsson til San Diego for at deltage i verdenskongressen, og i forbindelse dermed får hun den 12. januar overrakt guldmedaljen og æren som verdensmester.

 

- Jeg tror, det går så godt, fordi det handler om service. Det siger mine kunder i hvert fald. Jeg oplever ofte, at kunderne vil tale med mig personligt, så det lægger jeg meget vægt på. Jeg sælger og har kunder i hele landet og også i Grønland, siger Conni Karlsson som svar på, hvorfor netop hun er blevet verdensmester. 
Conni Karlsson har i fire år rejst som international instruktør for at uddanne stylemakere i hele verden, men nu holder hun op (i skrivende stund - 2003 - er Conni stadig international instruktør og har ingen planer om at holde op!). Dels fordi firmaet har en bestemmelse om, at instruktørerne skal skiftes ud hvert tredje år, dels fordi hun gerne vil bruge sin energi på at uddanne unge her i landet, for med kun 200 af slagsen er der mangel på dem, siger hun og tilføjer:

- Jeg kan heller ikke holde ud at se flere lufthavne og hoteller, og til syvende og sidst vil jeg helst være i Labæk. Jeg er meget glad for mine kunder her.

 

Venstrebladet januar 1999:

Verdensmester:

Venstrebladets fotograf, Per Jensen, var til stede ved præmieoverrækkelsen på kongreshotellet Mare Nostrum på Tenerife da Conni Karlsson fik overrakt 1. præmie og guldmedalje for salg og undervisning inden for stil og kosmetik i verdensfirmaet Beauty For All Seasons. Conni fik overrakt 2. præmien for konsulentgruppen, hun har uddannet i Danmark

Conni Karlsson er omgivet af firmaets stifter Norma Virgin og vicepræsident John Galazin.

 

Læs her hvad By og Land skrev 5. januar 1999:

Lokal verdensmester i stil.

Conni Karlsson gik fra undervisning af psykotiske børn til undervisning i personlig stil 
I Labæk 16, Holbæk, går en verdensmester rundt og laver byforskønnelse. Conni Karlsson har for sjette år i træk vundet guldmedalje. Ud af 27.000 konkurrenter fra 87 lande har hun nok engang slået konkurrenterne af banen, og den 21. januar får hun overrakt guldmedaljen på Tenerife. 
Conni Karlsson er stylemaker og indehaver af skønhedsklinikken >>Beauty For All Seasons<< i Holbæk. Førstepræmien, som hun i januar henter på Tenerife, får hun, fordi hun er en værdsat international instruktør inden for hudpleje, stilanalyse og undervisning, samt fordi hun af alle 27.000 konsulenter i 87 lande har solgt flest af firmaets produkter. 
Conni Karlsson har en baggrund som lærer og har i mange år undervist psykotiske børn i formning og håndarbejde. Senere blev hun uddannet inden for hudpleje i Norge, og i dag fungerer hun foruden som leder af butikken og klinikken i Labæk desuden som international underviser og censor i alt inden for hudpleje og stilanalyse.

- Jeg plejer at sige, at jeg nok er rørt sammen på en farvepalet, siger Conni Karlsson, hvis far var maler og autolakerer. 
Conni Karlsson overtog forretningen i Labæk for to et halvt år siden. Inden da drev hun skønhedsklinik og undervisning fra hjemmet i Vipperød. Undervisningen foregår stadig i Vipperød, hvor Conni Karlsson flere aftener om ugen kører kurser i stylemaking for private. 
- Det handler ikke om at være perfekt, men vi skylder os selv hver især at få det bedste frem. Hvis udseendet er i orden, så styrker man også sit selvværd, og får overskud til at gøre andre ting, siger Conni Karlsson om årsagen til, at hun lægger meget vægt på at undervise og rådgive private. 
På kurserne underviser hun ikke blot i hudpleje og make-up, men også i personlig stil, modetendenser og valg af tilbehør, hvilket blandt andet også indgår i de kurser, hun netop har indgået aftale med Vestsjællands Erhvervscenter om at holde for medarbejdere og ægtefæller. 
- Der er masser af mennesker, der har brug for at stive selvtilliden af ved at gøre noget for deres udseende. Og i dag er det ikke bare kvinderne, der kommer - også mange mænd vil gerne have ansigtsbehandlinger. Forleden dag fjernede jeg blandt andet hår på arme og ben på en bodybuilder, fortæller Conni Karlsson.

 


Det menneskelige ansigt 
De fleste kunder henter Conni Karlsson i alderen 30-60 år. Men tendensen viser flere og flere unge piger. For eksempel kom der masser af piger fra Stenhus for at få lagt den helt store make-up, da Stenhus Gymnasium for nylig holdt sin store gallaaften. 
- Men min yngste kunde er en pige på 12 år, som jeg har haft, siden hun var seks fortæller Conni Karlsson. 
Pigen er allergiker og har fiskehud, så Conni Karlsson behandler hende med specielle gensingdråber og cremer uden farve- og parfumestoffer, og har gjort det siden pigens sjette år. 
- Og det er simpelt hen rørende, for hendes højeste ønske, da hun fyldte 12 år, var en ansigtsbehandling, fortæller Conni Karlsson, der selv er multiallergiker og af samme årsag arbejder med cremer uden allergifremkaldende stoffer.

- For mig handler det her job ikke om at komme læbestift på, men at se folk gro. Folk har mange fordomme om det her arbejde, så når jeg er ude, og folk spørger, hvad jeg laver, siger jeg, at jeg laver byforskønnelse, siger Conni Karlsson - og smiler.

 

Holbæk Amts Venstreblad 31. december 1998:

 

Mesteren i stil er fra Holbæk 
- Jeg er nok rørt sammen på en farvepalet! Sådan siger Conni Karlsson, Holbæk. 
Hun er Stylemaker™ og indehaver af skønhedsklinikken >>Beauty For All Seasons<< - og verdensmester i stil. I januar får hun overrakt guldmedaljen på Tenerife. 
- Det handler ikke om at være perfekt, men vi skylder os selv at få det bedste frem, siger Conni Karlsson.