SAMARBEJDSPARTNERE

Samarbejdspartner - Cambridge Danmark

Cambridge Danmark

Din Vægtplan Konsulent, som vejleder og støtter dig + måltidserstatnings produkter, der kan bruges som fuld kosterstatning, til at erstatte enkelte måltider, som sundt mellemmåltid eller efter træning. Alt efter behov.

Vægtplanen bliver tilpasset dig – du er i fokus og bliver fulgt hele vejen igennem planen. Selv efter planen tilbyder din konsulent at følge op på dig, så du ikke stille og roligt tager det hele på igen. Det er op til dig om du ønsker at gøre brug af konsulentens støtte, langt de fleste har størst succes med hjælp fra en konsulent. Konsulenten tilbyder at måle og veje dig hver eller hver anden uge og kommer med gode råd, hvis motivationen går i stå.

Cambridge Vægtplans produkter er af den højeste kvalitet på hele markedet, den indeholder alle de næringsstoffer, vitaminer og mineraler kroppen har brug for hver dag. Det danske sygehus væsen anbefaler overvægtige patienter at bruge Cambridge Vægtplan – enten for at undgå en gastric bypass operation eller som forberedelse til én.

LÆS MERE HER